Træer og havefigurer

Det er sommer og birke træerne er sprunget ud, de står grønne og trækronerne rækker sig langt op mod den blå himmel – det er skønt at gå og kigge på, når nu man alligevel går sig en tur i skoven.

Vi skal passe på vores skove, på vores træer, det er jo dem der er med til at sørge for at vi har ilt nok i luften, og jeg ved ikke om andre lægger mærke til det, men når jeg løber en tur i skoven, så er det som om jeg får meget mere ilt ned i mine lunger end hvis jeg bare løb en tur nede i byen.

Hvis man skal passe på vores kostbare træer, så gælder det jo også om, ikke at lave figurer ud af træ, men hellere lave disse sjove havefigurer i et andet materiale der ikke belaster skovens træer eller naturen på anden vis. Man behøver heller ikke være total fanatisk, men måske bare lige tænke en grøn tanke når handler og hvad tingene er produceret af, så er vi hurtigt en del skridt nærmere den grønne gren.

indlæg du måske vil kunne lide