Opbevaring i depotrum

Står man af en eller anden årsag og har brug for ekstra plads til et eller andet – det være sig privat eller erhverv, så kan det være en super god løsning at leje et depotrum hos https://www.depothuset.dk/. Vi har selv haft benyttet os af et depotrum i forhold til vores flytning og opbevaring af de møbler vi ikke lige havde plads til. Det var så ikke bare møbelopbevaring i vores tilfælde, for vi fik opbevaret alt det vi ikke lige vidste hvor skulle hen. Det der var vigtigt for os, var at det var et tørt sted, og hvor der var en vis overvågning, så man også havde fornemmelsen af at det var en sikker opbevaring.
Nu havde vi kun brug for et mindre depotrum, men vi kunne sagtens have fået et depotrum der var meget større til vores opmagasinering – og det fortæller mig, at man da også sagtens kan anvende en af disse depotrum til erhverv – især hvis man lige får et parti varer hjem, som man ikke selv har plads til på sit lager – det er jo nemt at komme til, og nemt at både fylde og tømme – og så betaler man jo kun for den tid man lejer depotrummet i.

Det gode er også at man kan få læsset sine ting ind i depotrummet med en gaffeltruck – så bliver det ikke nemmere.
Af og til kunne jeg da godt bruge et ekstra opbevaringsrum til nogle af mine ting, og det er ikke bare i forbindelse med en flytning – sidste gang jeg lejede et depotrum, var da jeg skulle have renoveret min lejlighed, og lige havde brug for at få tømt nogle af mine værelser – så maleren ikke skulle bekymre sig om at dække af og kravle udenom diverse møbler for at male – dette betød også at vi kunne få sprøjtemalet vores loft, uden at der skete noget med vores møbler. Det det kostede at leje depotrummet, sparede vi på maleren, som nu kunne få malet meget hurtigere end hvis lejligheden havde været fyldt med møbler – så det kunne godt betale sig.

indlæg du måske vil kunne lide