Kom i den ønskede form med en motionscykel

Man kender det nok alt for godt: Man ønsker at komme i lidt bedre form, for man har forsømt den så længe, at man lidt troede på, at man bare kunne holde den flotte krop af sig selv, som da man var ung.

Men det er som om, at man nu sidder for meget ned, så man ikke får rørt sig, og fordi man har fået flere penge mellem hænderne, så spiser man også godt, lidt for godt og for meget og så af alt det usunde.

Ikke alene sætter det sig, men det er også usundt, og alt det her ved man godt, men modsat da man var ung, så har man bare ikke så meget tid at gøre godt med nu, at man kan finde tidsrum til at komme i bedre form.

Der har ellers være optræk til det længe, hvor man har sagt til sig selv, at nu skulle der gøres noget, så man ikke bare endte på sofaen, når man havde fri for arbejde, og man fandt på en masse undskyldninger, når det endelig blev weekend.

Få en motionscykel ind i hjemmet

Intentionen var så, at man skulle i et fitnesscenter, men man havde alt for svært ved at samle motivation til det, så det fitnesskort begyndte bare stille og roligt at samle støv i lommen.

Man prøvede både at se, om man kunne komme derhen, inden man tog på arbejde, men den plan døde hurtigt.

En løsning blev så, at man fandt en ven, der også gerne ville komme i form, så man kunne holde hinanden op på, at man skulle mødes og motionere.

Desværre viste det sig, at vennen havde en masse undskyldninger, og det samme endte man så også med, så man stort set aldrig kom ned at træne.

Man tænkte så, at man da skulle have motionen til at komme hjem til en, så man ikke skulle opsøge den.

Løsningen blev at få anskaffet sig en motionscykel, som man kan finde på https://fitnesssupply.dk/shop/motionscykler-148c1.html .

Dét viste sig at være det, som der skulle til, for så kunne man let træne, når der lige var tid til det, og man begyndte langsomt at komme i form.

indlæg du måske vil kunne lide