Hvor fik du lagt den leather coat?

Du elsker din leather coat, for det er en meget særlig en, som du har købt fra det helt perfekte sted, og det er også det samme sted, som du har anbefalet alle, som der leder efter en tilsvarende læderfrakke, at handle deres fra, for de har sådan et stort sortiment, at der nok skal være noget, som der vil passe til langt de fleste mennesker.
Men nu er den blevet væk, for den hænger ikke der, hvor den plejer at hænge, og det er ellers meget tæt på hoveddøren, for det er som regel den, du tager på, når du skal ud, for den er rar at have på i mange sammenhænge, hvor den ikke er for varm om sommeren, men den kan holde godt på varmen på de kolde dage.
Hvis alt går galt, kan du selvfølgelig købe en ny leather coat fra det samme sted af, men den her har bare opnået stor affektionsværdi hos dig, så det ville være det bedste, hvis den dukkede op igen.
Du spørger de andre i hjemmet, om de har set den, men det har de ikke.

Den leather coat må være der et sted

Du prøver at huske baglæns, hvornår du sidst havde den på, men du har den på i mange sammenhænge, som vi snakkede om, så det er svært at skelne rutinerne fra hinanden, men du har dog fundet frem til nogle steder, hvor den burde være.
Det kan være, den ligger ude på arbejdspladsen, hvor du glemte den, da du skulle hurtigt ud og hjem.
Men dagen efter, da du møder på arbejde, er den der ikke, og der er ikke andre på arbejdspladsen, der har set den.
Men du kommer så også i tanke om, at samme aften var du ovre at besøge en veninde, så det kan være, at den er hos hende.
Heldet er da også med dig, for den var hos hende; hun havde bare ikke haft tid til at ringe til dig og sige, at den var hos hende.
Det var dejligt, at du fandt den jakke, for den er bare blevet så meget en del af dig og din stil, at du ikke kan forestille dig, hvordan det ville være at gå rundt uden den.

indlæg du måske vil kunne lide