Brandbjerg Højskole

I år har jeg valgt at tage en uge på højskole – dels for at lære nye mennesker at kende med de samme interesser som mig, men også for at få noget ny viden ind i hovedet. I begyndelsen vidste jeg ikke hvor eller hvad det var jeg ville udvikle mig i, da jeg har mange alsidige interesser – jeg vidste kun, at jeg ville på højskole – så jeg begyndte at google højskoler for at se hvad det var der blev tilbudt rundt omkring. Jeg vidste så meget at det skulle være i Jylland, og ellers så ville jeg bare lade mig overraske. I min søgning kom jeg ind på Brandbjerg højskole, og her blev jeg godt nok optaget af alle de ting de kunne tilbyde. Brandbjerg lå oven i købet ikke så langt væk hjemmefra, så det var også nemt at komme dertil.
Nu var jeg meget optaget af musik og dans, friluftsliv og personlig udvikling – men om jeg kunne få kombineret mine 3 interesseområder på en uge hos brandbjerg.dk måtte komme an på en prøve.

For mig var det nyt at holde ferie på en højskole, men nu var der så mange der havde sagt til mig at jeg skulle prøve det. Det lykkedes mig at få alle mine interesse områder indfriet mens jeg var på Brandbjerg – og det jeg nok fik mest ud af, var at jeg lærte at sejle i en hav kajak – hvilket jeg aldrig havde troet at jeg kunne lære – ikke at jeg var bange for vand, for jeg var en habil svømmer, men det var mere om jeg kunne finde ud af at sejle med en pagaj. Så jeg fik lært at sejle i havkajak og styre med en pagaj – det var en stor sejr for mig.
Samtidig fik jeg så også lige pudset mine færdigheder af med at spille på guitar, og det var faktisk et godt indspark til mit friluftsliv – ud og sejle med havkajak, og sidde ved bålet efterfølgende og spille på guitar og synge.
I Personlig udvikling lavede vi blandt andet yoga og mindfulness som var en god kombination til de andre aktiviteter.

indlæg du måske vil kunne lide